8 Şubat 2015 Pazar

FAJİTA

FAJİTA
500 gr dana biftek(inceltilmis) 
2adet kurusogan. 
1 'er tane sari,Yesil ve kirmizi dolmalik Biber. 
1bas sarmisak. 
1tatli kasigi pulbiber.
1tatli kasigi kekik. 
Tuz.siviyag.
Uzerine serpmek icin.taze sogan ve maydanoz
Ilk olarak etlerimizi Ince seritler halinde dograyalim.5 cm  boyunda.etleri bir kaba alin.icine  tuz,kekik,pulbiber,rendelenmis sarmisak ve yarim cay bardagi  siviyag ekleyip Iyice karistirin.uzerini kapatip yarim saat  bekletin.tavaya soganlari piyazlik dograyin.biberleride  julyen dograyip ekleyin.yarim cay bardagi sivi yagla  kavurun.hafif diri kalsin  ve etleri  ekleyin.karistirarak tavada yuksek ateste pisirin.etler Ince  oldugundan hemen pisecektir zaten.ve son asama maydanoz ve  tazesoganlari dograyip ekleyin pismis etlerin uzerine.ister  lavasa sarip yiyin, ister  pilavin yanida yemek olarak  servis yapin.cok lezzetli oldugunu soylemeden  gecemeyecegim.Haydi kolay gelsin yapacak olanlara.  #fajita#meksika##eniyilerikesfet#tarifgram#yemekrium#hayatimmutfak#sahanelezzetler#biziimmutfak#etyemekleri#mutfakgram#instamutfak#instagurme#instayemek#lezzetli#turkiye#enfes


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder