FAJİTA
500 gr dana biftek(inceltilmis)
2adet kurusogan.
1 'er tane sari,Yesil ve kirmizi dolmalik Biber.
1bas sarmisak.
1tatli kasigi pulbiber.
1tatli kasigi kekik.
Tuz.siviyag.
Uzerine serpmek icin.taze sogan ve maydanoz
Ilk olarak etlerimizi Ince seritler halinde dograyalim.5 cm boyunda.etleri bir kaba alin.icine tuz,kekik,pulbiber,rendelenmis sarmisak ve yarim cay bardagi siviyag ekleyip Iyice karistirin.uzerini kapatip yarim saat bekletin.tavaya soganlari piyazlik dograyin.biberleride julyen dograyip ekleyin.yarim cay bardagi sivi yagla kavurun.hafif diri kalsin ve etleri ekleyin.karistirarak tavada yuksek ateste pisirin.etler Ince oldugundan hemen pisecektir zaten.ve son asama maydanoz ve tazesoganlari dograyip ekleyin pismis etlerin uzerine.ister lavasa sarip yiyin, ister pilavin yanida yemek olarak servis yapin.cok lezzetli oldugunu soylemeden gecemeyecegim.Haydi kolay gelsin yapacak olanlara. #fajita#meksika##eniyilerikesfet#tarifgram#yemekrium#hayatimmutfak#sahanelezzetler#biziimmutfak#etyemekleri#mutfakgram#instamutfak#instagurme#instayemek#lezzetli#turkiye#enfes
8 Şubat 2015 Pazar
FAJİTA
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder