28 Şubat 2017 Salı

FIRINDA GARNİTÜRLÜ ET

FIRINDA GARNİTÜRLÜ ET
MALZEMELER
400 gr kuşbaşı et(dana veya kuzu farketmez)
2 su bardağı bezelye(dondurulmuş)
2 adet orta boy patates
2 adet orta boy havuç
3 diş sarmısak
2 adet domates rendesi(ben yazdan hazırladığım domates kullandım)
1 yemek kaşığı salça
1,5 su bardağı su
1 çay bardağı sıvıyağ
Tuz,karabiber
Tüm malzemeyi çiğden karıştırın ve tepsiye yayın..üzerine folyo kapatıp 220 derecede 1,5..2 saat pişirin...pişmiş halini çekemeden yendi 😂😂 sadece bu halinin fotosu kaldı elimde..
Harika bir yemek oldu..yanında pilav eşliğinde servis yapabilirsiniz... Afiyet olsun 😄😄 😄

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder